Boiromar presentou recentemente un gorentoso paté de mexillón
Boiromar vén de lanzar ao mercado un paté de mexillón en salsa de vieira, que supón unha innovación na familia de conservas elaboradas con este molusco. O paté comercialízase en caixas de dúas unidades de 85 gramos cada unha, e está dirixido ao canal de tendas de delicatessen e pequeno comercio. Segundo consta no envase, está elaborado de xeito artesanal, sen ningún tipo de aditivo, e con mexillón galego. A intención da compañía é incorporar aos seus produtos o selo da denominación de orixe, que como poden comprobar, xa está presente na súa web.
Haberá que o catar.
ResponderEliminarQue boa pinta!
ResponderEliminarESTE PATE ESTA COMO A AREA
ResponderEliminarESTA QUE NIN DIOS
ResponderEliminarEstá como a área? de penalty? :D
ResponderEliminarQué carallo é que "ESTE PATE ESTA COMO A AREA"?
que ten "uns jraos de alcool" e se comes moito "colles unha area"? Ou que trisca na boca ao mastigar? Ou que hai moito?
ati si q t sube...pero la tonteria!!deja de dcir jilipolleces!!
ResponderEliminarEl pate es de lo mejor q hay y con mejillon gallego
E do melloriño que hay
ResponderEliminarImpresionante
ResponderEliminarunhas tostadiñas ou pan de sandwich,boisimo
ResponderEliminar