Buscar neste blog

5 de xul. de 2010

Paté de mexillón galego

Boiromar presentou recentemente un gorentoso paté de mexillón

Boiromar vén de lanzar ao mercado un paté de mexillón en salsa de vieira, que supón unha innovación na familia de conservas elaboradas con este molusco. O paté comercialízase en caixas de dúas unidades de 85 gramos cada unha, e está dirixido ao canal de tendas de delicatessen e pequeno comercio. Segundo consta no envase, está elaborado de xeito artesanal, sen ningún tipo de aditivo, e con mexillón galego. A intención da compañía é incorporar aos seus produtos o selo da denominación de orixe, que como poden comprobar, xa está presente na súa web.

9 comentarios:

  1. Haberá que o catar.

    ResponderEliminar
  2. Que boa pinta!

    ResponderEliminar
  3. ESTE PATE ESTA COMO A AREA

    ResponderEliminar
  4. ESTA QUE NIN DIOS

    ResponderEliminar
  5. Está como a área? de penalty? :D
    Qué carallo é que "ESTE PATE ESTA COMO A AREA"?
    que ten "uns jraos de alcool" e se comes moito "colles unha area"? Ou que trisca na boca ao mastigar? Ou que hai moito?

    ResponderEliminar
  6. ati si q t sube...pero la tonteria!!deja de dcir jilipolleces!!
    El pate es de lo mejor q hay y con mejillon gallego

    ResponderEliminar
  7. E do melloriño que hay

    ResponderEliminar
  8. unhas tostadiñas ou pan de sandwich,boisimo

    ResponderEliminar

A responsabilidade dos comentarios é unicamente de quen os escribe. A administración do blog eliminará os comentarios que estime conveniente.